Verkopen

Eenvoudig & veilig meubels verkopen

Hoe verkopen via Reliving werkt

Meld je item aan
1

Meld je item aan

Je kunt je item op Reliving in minder dan 5 minuten aanmelden. Voeg zoveel mogelijk details toe om de kans op een verkoop groter te maken: maten, huidige staat, merk, tekenen van schade etc. Vergeet ook vooral niet aan te geven hoeveel je wilt ontvangen voor je item!

Verkoop je item
2

Verkoop je item

Reliving helpt je bij het bemiddelen van de verkoop van je item. Hierdoor zorgen we dat het verkoopproces zorgeloos verloopt.

Maak klaar voor ophalen
3

Maak klaar voor ophalen

Zodra het item verkocht is, kun je via de chat je eigen bezorgmoment inplannen. Wij overleggen deze met de koper, zodat de overdracht vlekkeloos plaats kan vinden. Indien het per post zal moeten worden verzonden, ontvang je de adresgegevens van de koper zodat je dit zelf in orde kan maken.

Krijg uitbetaald
4

Krijg uitbetaald

Het beveiligde betaalsysteem van Reliving zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over een veilige afhandeling van jouw verkoop. Zodra we de bevestiging van de koper hebben dat het item ontvangen, schrijven we jouw geld direct over. Je zult je betaling binnen 2 tot 5 werkdagen ontvangen, afhankelijk van de tijd die je bank nodig heeft om de betaling te verwerken.