Koperbescherming en garantie

Wanneer je een aankoop doet via Reliving, valt deze automatisch onder aankoopbescherming. Bij onze kopersbescherming zit ons retourbeleid, veilige betalingsprocessen en ondersteuning van onze klantenservice inbegrepen.

Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Wanneer je via Reliving betaalt, heb je recht op kopersbescherming. We betalen je terug als je artikel niet is verstuurd, of als het niet overeenkomt met de beschrijving. Tenzij anders overeengekomen, betaalt de koper voor het retourneren. Lees meer over het terugbetalingsbeleid van Reliving..

Veilige betalingen bij Reliving

Veilige betalingen

Alle betalingen op Reliving zijn versleuteld. We ondersteunen betalingen via iDeal, Credit Card en Klarna. Betalingen worden verwerkt door onze vertrouwde partner Shopify. We werken met deze beveiligde technologie die ervoor zorgt dat je in alle vertrouwen geld kunt versturen en ontvangen.

Betrokken support Reliving

Betrokken support

We staan voor je klaar en we proberen altijd binnen 24 uur een antwoord te geven. We doen er alles aan op je probleem op te lossen. Als jij niet blij bent, zijn wij dat ook niet. Bekijk contact opties.