Alle Tuintafels

Alle tweedehands tuintafels van Reliving, van vintage tot modern

Op Reliving vind je de grootste collectie tweedehands tuintafels van Nederland. Van antiek tot zeer recent gemaakt. Een prachtige collectie vintage meubels en nog veel meer! Je vindt bij ons de échte buitenkansjes, die industrieel zwarte tuintafel, of Scandinavische beige tuintafel.

Onze collectie tweedehands design tuintafels bevat een schat aan zeldzame en unieke stukken die je nergens anders vindt. Sommige stukken hebben een geschiedenis, zijn antiek en krijgen nieuw leven ingeblazen voordat ze terug worden verkocht tegen redelijke prijzen. Bij Reliving vind je tuintafels in allerlei soorten materialen; ga voor een metalen tuintafel, een van hout, marmer of ijzer!

Waarom tweedehands trolley kopen?

Een tweedehands tuintafel is een duurzame en goedkope manier om je tuin gezellig te maken. Je bent duurzaam bezig door het hergebruiken van meubels waardoor je ervoor zorgt dat er geen meubels verdwijnen op de afvalbelt. Daarnaast kan je tweedehands unieke tuintafelsets of enkele stukken vinden. Hierdoor geef je je tuin meer karakter en kan je volop genieten van je tuin, balkon of dakterras.

Onze Tweedekans tuinbanken

Tweedekans? Ja, je leest het goed. Onze tweedekans tuintafels zijn ongebruikt maar verdienen een tweede kans. Dit zijn namelijk tuintafels die of zijn teruggestuurd, showroommodellen of opgeknapte meubels zijn. Elk item, ondanks externe kenmerken, verkeert in een uitstekende staat en wacht op een tweede kans in jouw huis!

Richt je tuin stijlvol in met een mooie tweedehands tuintafels

Maak je tuin, balkon of dakterras compleet met een tweedehands tuintafel. Het is een handig tuinmeubel die ervoor zorgt dat jij de hele zomer ultiem kan genieten van je tuin. Of je nu op zoek bent naar een tuintafel voor de grote familie diners, een tuintafel om aan te werken of een tuintafel voor de kopjes koffie ‘s morgens, bij Reliving vind je een breed scala aan tweedehands tuintafels.

Wanneer je gaat voor een tweedehands houten tuintafel kan je ervoor kiezen de tafel te schuren en opnieuw te lakken. Op deze manier zorg je ervoor dat de tafel weerbestendig is en een aantal zomers mee kan. Als je gaat voor een ijzeren tuintafel kan je ervoor kiezen die ook een kleurtje te geven of in originele staat te laten. Kleed de tafel leuk aan met een kleurrijk tafelkleed, leuk servies en bijpassende tuinstoelen. Stijl de eethoek af met leuke sierlijke lampjes en fleurige bloemen en je tuin is klaar voor de zomeravonden!

Antieke tuintafels

Antieke tuintafels zijn vaak gemaakt van ijzer in combinatie met hout. De poten zijn vaak sierlijk met organische patronen erin verwerkt. Het blad van de tafel is vaak rechthoekig en lang waardoor je veel mensen kwijt kan aan de tafel. Stijl de antieke tuintafel af met bijpassende antiek klassieke tuinstoelen en het hoekje is helemaal compleet!

Vintage tuintafels

De materialen van vintage tuintafels zijn afhankelijk van welke decennia de tafel is gemaakt. Zo zijn er genoeg tuintafels die gemaakt zijn van hout in de jaren 50 en 60, ijzeren en stalen tuintafels kwamen meer aanbod in de jaren 70 en 80. De vormen variëren van rond tot rechthoekig en hebben verschillende doeleinden. Zo zijn er tuintafels die bedoeld zijn om met de hele familie te dineren, of zijn er juist tuintafels van een kleiner formaat om met z’n tweeën een snelle hap of koffie aan te doen. Vintage tuintafels brengen karakter in je tuin en zijn een leuk element om toe te voegen.

Jaren 60 tuintafels

De tuintafels uit de jaren 60 zijn vaak gemaakt van hout, maar er zitten ook enkele tussen die gemaakt zijn van staal of ijzer. De tuintafels uit de jaren 60 hebben een simpel design, exact wat de jaren 60 kenmerkt. De tuintafels werden vaak aangekleed met leuk servies en tuinstoelen met kleurrijke kussens.

Jaren 70 tuintafels

De jaren 70 staat bekend om de geometrische patronen en het gebruik van de vele kleuren. Nu zijn jaren 70 tuintafels niet geproduceerd in gekke kleurtjes en patronen maar ging het meer om de aankleding. De houten tuintafel werd vaak gestyled met een gebloemd tafelkleed en de bijbehorende tuinstoelen kregen vaak een kussen die de hele zitting bedekte met een vrolijk motief. Je kan een houten jaren 70 tuintafel stylen met bijbehorende tuinstoelen of je kan gaan voor een moderne stoel gemaakt van kunst of staal om de balans tussen oud en nieuw weer te geven.

Jaren 80 tuintafels

De tuintafels uit de jaren 80 variëren van materiaal. Zo kan je een prachtige houten tuintafel vinden maar ook een metalen tuintafel. Net zoals de jaren 60 en 70 werden deze tuintafels gezellig aangekleed om met de hele familie bij elkaar te komen. Vandaag de dag wordt een goede zithoek of gezellige eethoek gezien als centraal element in de tuin om met de hele familie en vrienden bijeen te komen.

Retro tuintafels

Retro geeft een knipoog naar het verleden, waarbij het design van de tuintafels is geïnspireerd op de stijlen van de jaren 50, 60 en 70. Retro tuintafels zijn er in verschillende formaten, zo is de een perfect voor een smal balkon en de ander juist perfect voor een tuin, balkon of dakterras met meer ruimte. Je kan een retro tuintafel in verschillende materialen verkrijgen, zo lang jij er maar een kiest die bij jou en je tuin past!

Dus of je nu gaat voor antieke, vintage of retro tuintafels, bij Reliving vind je een tuintafel die perfect bij jouw stijl past!