Over Reliving

Hoi, wij zijn Jody, Vincent en Ananda van Reliving. Wij zijn de marktplaats voor tweedehands interieur artikelen en unieke vintage parels. Een platform waar gebruiksgemak, inspiratie en kwalitatief aanbod voorop staat.

hoe is dit idee ontstaan?

We leven in een maatschappij waarin we verslaafd zijn aan consumeren. Als iedereen ter wereld zou consumeren als de gemiddelde Nederlander, dan hebben we 3,6 aardbollen nodig om aan de vraag te voldoen. Wij geloven dat dit anders kan, maar vooral ook moet.

Reliving Our planet

Ons doel is om te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we ons huis mee kunnen inrichten. Meer bewust omgaan met onze afvalstromen en meer geluk toekennen aan tweedehands artikelen dan nieuwe producten. Door drempels als vervoer, vindbaarheid en kwalitatief aanbod weg te nemen en inzichtelijk te maken wat er aan CO2 bespaard wordt door tweedehands te kopen, hopen we dit te realiseren.

We hopen dat jullie hier met veel plezier je interieur spullen kunnen kopen en verkopen! Heb je tips en / of feedback? Neem dan vooral contact met ons op!

Jody, Ananda & Vincent